Volg ons ook op

Facebook

Start nieuwe fietsclub in Exloo

< 1 minuten leestijd

Zin om deze zomer gezellig samen met anderen lekker door te trappen? Sluit je dan aan bij de nieuwe fietsclub in Exloo! Vanaf woensdag 12 juli maakt deze fietsclub zeven weken lang iedere woensdag een leuke fietstocht. Onder begeleiding van een fietsdocent van de Fietsersbond ga je met een klein groepje op pad. Iedere week wordt er een mooie route van ongeveer 25 tot 35 kilometer voor jullie uitgestippeld. Natuurlijk is er onderweg ook tijd voor een pauze op een terrasje of in een restaurant. Naast de fietstochten worden er ook twee informatiebijeenkomsten georganiseerd en brengt de fietsclub een bezoek aan een fietsenmaker.

Het is niet erg als je een aantal keren niet aanwezig kunt zijn; lijkt het jou leuk om mee te fietsen en zo nieuwe mensen te leren kennen, geef je dan vooral op! Stuur vóór 8 juli een mail naar p.vandenbosch@borger-odoorn.nl. Vergeet hierbij niet je naam, telefoonnummer, mailadres en woonplaats te vermelden.

De fietsclub fietst iedere woensdag tussen 12 juli en 23 augustus een tocht.
Vertrek is om 13.30 uur, vanaf het Dorpshuis om Exloo (Hoofdstraat 58 A, achter de basisschool).

Wil je meer weten?

Neem gemakkelijk contact met ons op.