Volg ons ook op

Facebook

Maak samen een gezellig ritje op een duofiets

< 1 minuten leestijd

Vind je fietsen heerlijk maar lukt dat niet meer zelfstandig? Maak dan samen met een vrijwilliger een ritje op een duofiets. Op een duofiets zit je niet achter elkaar, maar naast elkaar. De fiets heeft elektrische trapondersteuning. Hierdoor is “meetrappen” niet noodzakelijk. Ben je benieuwd hoe zo’n fietsritje eruit kan zien? Bekijk het filmpje hieronder!


Vertrekpunten

Wil je graag een keer meefietsen? Meld je dan aan via duofietsengemeentecoevorden@gmail.com

De fietstochten starten in Oosterhesselen, Schoonebeek, Aalden/Zweeloo, Sleen en Dalen. Je fietst een rondje van ongeveer 15 á 20 kilometer en onderweg is er altijd tijd voor een lekker kopje koffie of thee.

Meer weten?
Kijk op www.duofietsen.com voor meer informatie over duofietsen bij jou in de buurt

Wil je meer weten?

Neem gemakkelijk contact met ons op.