Gezocht: de Beste Doortrapper van Drenthe

Lees meer

Wie nomineer jij voor de titel Beste Doortrapper van Drenthe?

< 1 minuten leestijd

In Drenthe wonen veel enthousiaste Doortrappers die fit en veilig willen blijven fietsen tot hun 100ste . Zij stappen daarom regelmatig op eigen initiatief  op de fiets. Dat is natuurlijk hartstikke goed; deze Doortrappers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden! Daarom zijn we op zoek naar de Beste Doortrapper van Drenthe. Wie nomineer jij?

Ken je een Drentse fanatiekeling die regelmatig op de fiets stapt? Bijvoorbeeld die ene buurvrouw die in het weekend graag door de bossen crost, of die fanatieke opa die voor elke voetbalwedstrijd van zijn kleinzoon op de pedalen stapt? Misschien die ene collega die zelf een fietsclubje heeft opgericht? Of wellicht heb jij zelf wel een mooi fietsverhaal waarvoor jij de titel verdient! Laat het ons vóór 22 september 2023 weten, via doortrappen@drenthe.nl. Omschrijf wie volgens jou de Beste Doortrapper van Drenthe is en waarom en wie weet wint hij of zij de Beste Doortrapper van Drenthe bokaal!

Een paar spelregels.
Je mag iedereen nomineren voor de Beste Doortrapper van Drenthe, zolang diegene aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Hij of zij is inwoner van de provincie Drenthe.
  • Hij of zij is minimaal 65 jaar oud.
  • Hij of zij fietst regelmatig.

Wil je meer weten?

Neem gemakkelijk contact met ons op.