Volg ons ook op

Facebook

Doortraproute voor driewiel- en duofietsen in Borger-Odoorn en Aa en Hunze

< 1 minuten leestijd

Fietsen is voor iedereen. Daarom wordt er in de gemeenten Borger-Odoorn en Aa en Hunze momenteel hard gewerkt aan een speciale doortraproute voor driewiel- en duofietsen. Een breed pad, zonder obstakels in de berm of steile hellingen. Langs het pad worden bovendien faciliteiten geplaatst om de route extra toegankelijk te maken, zoals invalidentoiletten en oplaadpunten voor fietsen. Zo kan iedereen genieten van een ontspannen fietstocht door de provincie, óók als je niet meer zo goed op een tweewieler kan fietsen.

Inclusieve gemeenschap
Met de aanleg van de nieuwe doortraproute zetten de gemeenten zich in voor een inclusieve gemeenschap; eentje waarin sociale interactie wordt gestimuleerd en waarin iedereen van activiteiten kan genieten die zij leuk vinden.

Meer weten?
Voor meer informatie over de speciale doortraproute kan je terecht op www.actiefborgerodoorn.nl.

Wil je meer weten?

Neem gemakkelijk contact met ons op.