Gezocht: de Beste Doortrapper van Drenthe

Lees meer

De jury voor de Beste Doortrapper van Drenthe is bekend!

< 1 minuten leestijd

Heb jij iemand genomineerd voor de verkiezing de Beste Doortrapper van Drenthe? Of ben jij misschien zelf genomineerd? We hebben meer dan honderd mooie nominaties ontvangen. Hartstikke leuk! Maar dat maakt het ook een lastige klus om uit deze berg inzendingen de winnaar te kiezen. Daarom hebben we een professionele jury samengesteld: Jan Bols en Juul van Rijn. Twee sport- en fietsliefhebbers die als geen ander weten hoe heerlijk en gezond het is om te bewegen.

Jan Bols
Jan Bols is voormalig langebaanschaatser. In 1971 werd hij Nederlands kampioen en een jaar later won hij brons bij Europese Kampioenschappen en de Wereldkampioenschappen. Ook deed hij twee keer mee aan de Olympische Spelen. Na zijn loopbaan als schaatser startte Bols een sportzaak in zijn geboorteplaats Hoogeveen. Kortom een sportliefhebber in hart en nieren.

Juul van Rijn
Het tweede jurylid is Juul van Rijn en als iemand veel weet over Doortrappen dan is zij het wel. Juul is namelijk sinds 2020 programmamanager van Doortrappen. Met een achtergrond in sport, bewegen en gezondheid werkt zij met veel passie aan onderwerpen zoals gedragsverandering en verkeersveiligheid.

En zo hebben we een tweekoppige jury die beschikt over alle kennis en passie die nodig is voor het kiezen van de winnaar. Als kers op de taart overhandigen zij in oktober ook de bokaal aan de Beste Doortrapper van Drenthe 2023! Hou deze website in de gaten voor de uitslag.

Wil je meer weten?

Neem gemakkelijk contact met ons op.