Volg ons ook op

Facebook

Gezellige bijeenkomst ‘Het Nieuwe Fietsen’ op 11 december in Dwingeloo

< 1 minuten leestijd

Fietsen is heerlijk en ook wel eens lastig, want het verkeer verandert met de dag. Hoe ga je om met drukke fietspaden? Hoe fiets je veilig op een e-bike? En hoe blijf je vitaal op de fiets? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de bijeenkomst ‘Het Nieuwe Fietsen’ van Veilig Verkeer Nederland (VVN). VVN organiseert Het Nieuwe Fietsen op maandag 11 december van 10.00 uur tot 12.30 uur in Dorpshuis Over Entinghe in Dwingeloo. Kom je ook?

Over de bijeenkomst
Onder begeleiding van een ervaren trainer spreek je tijdens deze gezellige bijeenkomst samen met andere fietsers over allerlei situaties die je als fietser tegenkomt. Dit gebeurt aan de hand van stellingen, filmpjes, feiten en foto’s. Zo kun je ervaringen met elkaar delen en leuke routes en tips uitwisselen. Ook verkeersregels en informatie over hoe je vitaal blijft, komen aan bod. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. De bijeenkomst duurt ongeveer twee uur en is volledig gratis! Het is binnen en er worden geen fietsvaardigheden geoefend.

Datum:   maandag 11 december 2023
Tijd:        10.00 uur tot 12.30 uur
Locatie:  Entingheweg 13, 7991 CB Dwingeloo

Aanmelden
Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst kan via steunpuntnoord@vvn.nl of bel met: 088-524 89 00. Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Neem gerust je buurman/-vrouw, partner of vriend(in) mee! Laat dan wel vooraf even weten met hoeveel personen je komt.

Wil je meer weten?

Neem gemakkelijk contact met ons op.