Volg ons ook op

Facebook

Drentse Fiets4Daagse, 25-28 juli 2024

< 1 minuten leestijd

Wil je Drenthe op de fiets beleven? Doe dan van 25 t/m 28 juli mee met dit geweldige grote fietsevenement. Je kunt er ook voor kiezen om 1, 2, 3 of alle vier de dagen mee te doen. Extra leuk, dit jaar fietsen kinderen tot en met 12 jaar gratis mee. Verder is er onderweg en na tijd in de startplaatsen veel vermaak en vertier!

Startplaatsen
Je kunt vanuit zes startplaatsen deelnemen aan de Fiets4Daagse en kiezen voor diverse afstanden, variërend van 40, 60 km tot zelfs 80 km per dag. Zo is er voor iedereen een geschikte route! Let op, de 80 km route is alleen te verrijden vanuit Meppel.

De 4 startplaatsen zijn: DalenDieverMeppel en Westerbork.

Voor meer informatie, bezoek de website:https://fiets4daagse.nl

 

Wil je meer weten?

Neem gemakkelijk contact met ons op.