Volg ons ook op

Facebook

Gezellige aftrap Drents Doortrappenseizoen 2023

< 1 minuten leestijd

De zon schijnt weer vaker en de dagen zijn langer; ideaal om lekker te gaan fietsen. Door te fietsen blijf je langer gezond, zelfstandig en in contact met andere mensen. Daarom start Doortrappen Drenthe op donderdag 6 april het fietsseizoen met allerlei gezellige activiteiten. Alle twaalf Drentse gemeenten organiseren op deze dag verschillende activiteiten waar je gratis aan mee kan doen. Zo staat er in de meeste Drentse gemeenten een fietstocht op de planning. Bijvoorbeeld in Emmen, Assen, Westerveld, Meppel, Hoogeveen, Tynaarlo, Aa en Hunze en Noordenveld. En in Borger-Odoorn kun je een workshop Het Nieuwe Fietsen volgen. Kom je ook?

Meer informatie over de Doortrappenactiviteiten op deze dag vind je binnenkort op deze website.

Wil je meer weten?

Neem gemakkelijk contact met ons op.